Blå huggorm till John / Blue adder to John

Blå huggorm till John / Blue adder to John

Blå huggorm är ett inlägg som passar dig bra john.

Blue adder is a post that suits you well John.

27 tankar om “Blå huggorm till John / Blue adder to John

 1. Helt fantastiska bilder du tagit på den fina huggormen, Annica! 🙂 Det är en unik huggorm med den fina blå färgen. Något jag bara kan drömma om att fotografera 🙂 Jag är lite avundsjuk på dig, men bara lite… OK, jättemycket! 😀

  Gilla

  • Haha tack Christina! Jag vågar så länge jag inte ska ta upp den i famnen och mysa… såsom John brukar göra 🙂 Ingen orm har gjort mig något förutom att fräsa lite ibland 😀 De har en otrolig förmåga att vrida på huvudet såsom en uggla har jag märk, de släpper en inte med blicken om jag går runt för att få en bättre fotovinkel. Ja vad gör man inte för en bra bild…fniss:D

   Gilla

 2. MÅSTE bara gilla dina bilder trots att jag ogillar motivet. Ormar är för mig något skrämmande. Det ger mig någon slags paralysernade känsla. Dock kan jag samtidigt känna någon slags nyfikenhet… konstigt kanske men så är det. Den där ormen ser inte ut att vara någon nätt liten sak heller… Modiga du!!

  Gillad av 1 person

  • Haha tack Susanne! Det absolut bästa betyget jag ka få, att du kollar in ormen fast du inte gillar ormar, Tack igen! Den var rätt stor faktiskt och det var tidigt på våren så den var inte på bästa humöret…kanske lite kall och hungrig 😀

   Gillad av 1 person

 3. Fin tanke och fin present till den där skånske ormtjusar’n, haha…. 🙂 Kanske dina blå huggormar kan para sig med hans snokar så att vi får se några blå sådana till våren. 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.