Vit ros tillägnad Meggie / White rose dedicated to Meggie

Vit ros tillägnad Meggie / White rose dedicated to Meggie

Tack Meggie! Just another day in paradise.  Du var en av mina första följare och du är alltid så enkel och naturlig…precis så som jag gillar det. Jag älskar dina vackra foton och tack för att du följer mig! 🙂 Jag vill ge dig denna vackra vita ros som blommar hos mig!

Thanks Meggie! Just another day in paradise. You were one of my first followers and you’re always so simple and natural … just the way I like it. I love your beautiful photos and thank you for following me! 🙂 I want to give you this beautiful white rose that blooms with me!

img_2338-2

Annons

5 tankar om “Vit ros tillägnad Meggie / White rose dedicated to Meggie

  1. I’m moved to tears, Annica. Vilken fantastiskt vacker ros och gåva. Tack!!!! Jag säger bara ”likewise”, och du är verkligen en inspiration för, tror jag, alla oss som följer dig. 🙂 ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.