Trollslända i Juli / Dragonfly in July

Trollslända i Juli / Dragonfly in July

Vackra möten med trollsländor på en skogspromenad i Juli. Dom vill inte sitta stilla och låta sig fotograferas. Efter en lång stund så får jag chansen att fotografera två olika individer. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Beautiful meetings with dragonflies on a forest walk in July. They do not want to sit still and let themselves be photographed. After a long while, I get the chance to photograph two different individuals. Please click on the pictures to make them bigger.

30 tankar om “Trollslända i Juli / Dragonfly in July

  1. Så fina bilder. Särskilt svårt är det ju att fota dem framifrån. Kul att du fick två olika! Det är verkligen olika hur fotovilliga de är, ibland går det inte alls. För mig var det en sländesommar, de satt stilla och lät sig fotas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.