Nötskrika / Eurasian Jaj

Nötskrika / Eurasian Jaj

IMG_9149IMG_9156 (2)IMG_9159 (2)IMG_9161 (2)IMG_9173 (2)IMG_9185 (2)

Nötskrika är en vacker fågel. Den är intelligent och jag har spanat på denna fågel under en längre tid. Den flyger mot fågelmaten. Jag trodde inte att den kunde landa på grund av sin storlek. Vissa gånger kan den landa och äta frön…men när det inte fungerar så flyger fröna på backen och sen kan Nötskrikan äta fröna som faller ner till backen. Det finns mer att berätta om denna smarta fågel, men det kan jag berätta om en annan gång. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Eurasian Jay is a beautiful bird. It’s intelligent and I’ve been watching this bird for a long time. It flies against the bird’s food. I did not think it could land due to its size. Sometimes it can land and eat seeds … but when it does not work, the seeds fly on the ground and then the Eurasian Jay can eat the seeds falling down to the hill. There is more to tell about this smart bird, but I can tell you another time. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

35 tankar om “Nötskrika / Eurasian Jaj

  1. Härliga bilder på en fågel som jag alltid tycker ser lite elak ut. Det är roligt att se hur den fyller hela krävan med nötter och frön, nästan så den knappt kan lyfta för att den är så framtung när den ska flyga till skogs och gömma maten. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.