2017 ett sorgens år / 2017 a year of sorrow

2017 ett sorgens år / 2017 a year of sorrow

2017 har varit ett jobbigt år.  Min älskade hund Daisy, min älskade katt Fläckis, mina älskade hönor Sara, Berta och Sara…alla lämnade ni mig under året 2017…för en resa till ert nästa liv. Jag saknar er så mycket. Jag önskar att vi alla ses en dag igen. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

2017 has been a hard year. My beloved dog Daisy, my beloved cat Fläckis, my beloved chickens Anna, Berta and Sara … all you left me during the year 2017… for a trip to your next life. I miss you all so much. I wish we all meets again one day. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

45 tankar om “2017 ett sorgens år / 2017 a year of sorrow

 1. Ja, vad ska jag skriva.. döden drabbar alla, vi vet, men vi vill inte tänka på det och när det sker så känner man sig ändå så totalt oförberedd. Förstår att det känns tungt att mista en och än värre att förlora fler av sina nära och så älskade vänner. Många fina värdefulla minnen kommer iallafall alltid finnas kvar. Det kan ingen ta ifrån oss. Kram till dig Annica ❤

  Gilla

 2. Det liknar år 2006 för mig, då gick pappa, och mamma bort inom 6 månader. Min hund Tanja gick bort några månader efter mamma. Det känns tungt i början, men det lättar med tiden.
  Svante

  Gilla

 3. Så tråkigt och sorgligt, Annica. Det är en sak om djuren är gamla och sjuka, då är man förberedd, men att mista dem så plötsligt är svårt.
  Kram

  Gilla

 4. Pingback: 2017 ett sorgens år / 2017 a year of sorrow — Naturfoton – Freelancer Suman D.

 5. Ich fühle mit Dir. Sei stark und Trauer ist eine gute Hilfe. Die Erinnerung kann dir keiner nehmen.
  Lieben Gruß, Ewald
  ☃️🎄☃️🎄☃️

  Gilla

 6. Så svårt att acceptera när sorgen drabbar så många gånger under kort tid. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag förstår dina känslor och din sorg. Saknaden sitter i länge och känns emellanåt outhärdlig, men lyckligtvis blir det bättre med tiden och man minns bara allt det härliga och underbara …
  Önskar dig ett mycket bättre och trevligare kommande år, det nya som snart är här!

  Gilla

 7. That was really a hard year of loss and sorrow. I feel so sorry !! I hope your animals didn’t eat poison or something, because you wrote they died suddenly under mysterious circumstances ?! I wish you and your new chicks a good, healthy and safe 2018 !!! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.