Vackra vinter / Beautiful winter

Vackra vinter / Beautiful winter

En vinterdag kan vara kall, varm eller blåsig…men ändå så vacker. Här bjuder jag dig på några vackra vinter bilder. Det här är bara början på vintern. För några dagar sedan så var det minus 15 grader celsius här. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

A winter day can be cold, hot or windy … but still so beautiful. Here I invite you to some beautiful winter pictures. This is just the beginning of the winter. A few days ago, it was minus 15 degrees celsius here. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

46 tankar om “Vackra vinter / Beautiful winter

 1. Oooh, jag bara älskar dessa bilder. Har just suttit och dreglat över programmet Det sitter i väggarna som spelades in i Skellefteå. Talade om för min man att jag bara måste ha dessa snödvidder en del av året och så en del sol för min värkande kropp en annan del. Tack för dina foton!

  Gilla

 2. Underbara vinterfoton! Det är såå vackert med snö … men jag är glad att slippa sådan enorma mängder – kroppen orkar inte riktigt med snöskottning längre 🙂

  Gilla

 3. Oj, ser ut som rejält med snö, och så vackert medan den fortfarande ligger vit och orörd. Kan bli en del skidåkning i jul om det inte blir varmgrader igen, eller….? 🙂

  Gilla

  • Tack så mycket Meggie! Det går att åka skidor nu. Vissa dagar är det pluss grader och regnar, vissa dagar är det minus grader. En dag hade vi minus 15 grader, det var kallt, vi är inte vana vid den kylan riktigt ännu 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Wow vilka fantastiska vinterbilder. Älskar den vita snön som finns i norr. Har varit pä en resa till Jokkmokks marknad för några år sedan. Allt var vitt och inte det gråa slasket vi har.
  Sköt om dej.

  Gilla

 5. Die Bilder sind wunderschön und geben den ganzen Zauber wieder, den eine verschneite Landschaft ausmachen… ⭐️⭐️⭐️Lieben Gruß, Ewald
  ☃️🎄☃️🎄☃️

  Gillad av 1 person

 6. Härliga vinterbilder, Annica. 🙂 Det var inte lite snö ni har fått! Bilden med den snötäckta vägen med träd täckta med snö på sidorna är kanon. Jag gillar sådana bilder skarpt. Finns ett ställe några mil från mig där träden bildat ett tak över vägen, och när det har snöat, wow.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.