Kan du kommentera min sida / Can you comment on my page

Kan du kommentera min sida / Can you comment on my page

IMG_9502 (2)

Hej alla ni!
Jag har fått signaler om att det inte fungerar att kommentera mina inlägg på min blogg. Tack alla ni som har uppmärksammat det. Jag har jobbat med sidan…det måste vara ett fel. Jag tror att det fungerar nu. Tala om för mig om det inte fungerar.

Hi all of you!
I have received signals that it does not work to comment on my blog. Thank you all of you who have noticed it. I’ve worked with the side … it must be a mistake. I think it works now. Tell me if it does not work.

 

Annons

63 tankar om “Kan du kommentera min sida / Can you comment on my page

 1. Of course, and your pic is lovely.
  Maybe those, who did not find the comment field didn’t scroll down enough? There always is some space between the posting and that comment field, (with advertisement even if logged in on WP) . I did not use the WP-Reader.

  Gillad av 1 person

 2. Inte fan vet jag, men det är mycket nytt på WordPress just nu, med ny policy från 3 januari, och sidor som försöker sända in skumma script. Verkar nästan som om WP är i luven på Coogle.
  Svante

  Gilla

  • Tack Kristallina! Nä det hade jag inte gjort…ibland känns det som om WordPress tar över och gör som hen vill utan min vetskap 😉 Så det är mycket tacksamt att få veta av andra när nått felar 🙂 🙂 🙂

   Gillad av 2 personer

 3. Vad var felet, Annica? Hade du av misstag tryckt på någon knapp eller inställning? Man kan ju, om man vill, ta bort kommentarer på enskilda inlägg, finns en knapp för det. Trodde först att det var den du råkat trycka på.

  Gilla

 4. Pingback: Readers, likes and comments | From guestwriters

 5. Pingback: Readers, likes and comments | From guestwriters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.