Nattfotografering / Night photography

Nattfotografering / Night photography

Nattfotografering är kul har jag precis upptäckt. Jag har precis börjat och därför måste jag fortsätta. Om jag inte har en stad med ljus att fotografera…ja då får det bli hemma på gården….med lite ljus och lite snö. Jag vill längre fram utveckla min nattfotografering, men just nu var det snö och fullmåne….jag behöver börja någonstans 🙂 Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Night photography is fun, I have just discovered. I have just begun and therefore I have to continue. If I do not have a city with light to photograph … yes then it must be home in the yard …. with some light and some snow. I want to develop my night photography later, but at the moment it was snowy and full moon …. I need to start somewhere 🙂 Please click on the pictures to make them bigger.

39 tankar om “Nattfotografering / Night photography

 1. Väldigt fina och lyckade nattbilder!! Och vad hemtrevligt det ser ut med all vit snö och ljusen inifrån ert hus. Det där är något jag aldrig vågat mig på att testa, eller testat har jag men bilderna blir väldigt brusiga. Övning ger färdighet och du har redan kommit en bra bit på väg 😀

  Gillad av 1 person

 2. Nice pictures (your home looks very comfy 🙂 I’m looking forward to more night pictures 🙂 I like that !! Sometimes when I ride home by bike late in the evening I would like to take pictures oft the streets and lights – but then I never have my camera with me 😉 PS: you have so much snow – unbelievable 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Och det lyckades du alldeles utmärkt med.
  Själv är jag mycket förtjust i nattbilder i stan. Det blir så fina kontraster. Och särskilt kul är det när stan är julpyntad.

  God fortsättning på det nya året och med nattfoto!

  /Skvitt

  Gilla

 4. Pingback: Nattfotografering / Night photography — Naturfoton – Freelancer Suman D.

 5. Well done, beautiful!
  Can’t remember if I wished you a wonderful new year, with love and peace for you and your loved ones…now, I am sure I did 🙂
  XxX

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.