38 tankar om “Gissa vad / Guess what

 1. Något sett genom glas, vattendroppar på glaset och det röda kan vara…. Nämen snälla Annica, nu satte du oss på prov ordentligt. Hmm… du frågar faktiskt inte vad det är, du frågar vad bilden representerar och jag ser är en sol som rodnar.. Kan det vara något tro.. Nehej du… och nu rodnar jag av skam över att inte lyckas lösa detta enkla fenomen 😊😊😊

  Gillad av 2 personer

  • Haha lite taskig är jag som har gjort bilden så liten 😀 Jag är glad för alla vilda gissningar, för vad är rätt och vad är fel…vi ser alla olika motiv i en bild, det är spännande ; Jag ska snart publicera svaret 🙂

   Gillad av 2 personer

   • Nu är jag här och stirrar igen men inte blir jag klokare för det 😕 Något microskopiskt men väldigt stort, vattendroppar helt klart sen har du ju snö kvar hos dig så det vita kan vara snö och i snön har du placerat en röd boll. Den gissningen var jättedålig, jag vet!!!!! 😁😁

    Gillad av 2 personer

 2. Du har förstört min sömn, Annica!!! Har grubblat hela natten utan att komma på vad det kan vara. Det röda skulle kunna vara någon sorts vätska i ett glas eller skål, men de där svarta prickliknande sakerna….? nej, jag går bet. Men kul idé, alltid roligt med kluriga frågor. Ha en skön och eldig Valborg! 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Haha tackar så mycket för dina tankar Meggie! Svaret kommer snart, klart jag vill att du ska få sova skönt i natt utan att grubbla haha 😀 😀 Jag önskar även dig och Roffe en härlig Valborg 🙂

   Gillad av 2 personer

 3. Pingback: Svaret på gissa vad bilden föreställer / The answer on guess what the picture represents | Naturfoton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.