Vår i skogen / Spring in the woods

Vår i skogen / Spring in the woods

Vår i skogen. Bilderna är fotograferade den 1 april. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Spring in the woods. The pictures are photographed on April 1st. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

28 tankar om “Vår i skogen / Spring in the woods

 1. Mycket vackra bilder Annica!😊 Men oj vad mycket snö ni har kvar. Denna våren har varit väldigt konstig. Här i Kristianstad är fortfarande många betesängar där kor ska gå och beta översvämmade, så man kan ju undra vad korna ska vara. Det finns ju inget bete där, och det tar ju tid för det att växa upp när vattnet försvinner.

  Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket John! Det är så mycket snö här uppe i skogarna så det tar tid innan allt kommer att försvinna. Vi har både klass 2 och 3 varning här hos oss nu för höga vattenflöden. Klass 3 varning från SMHI återkommer ca vart 50 år 😉

   Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Roffe! Vi har bäckar runt om oss i skogen så ingen direkt fara förutom all snö som smälter snabbt på gården. Vi har klass 2 och 3 varningar här hos oss från SMHI, höga vattenflöden. Jag kommer att göra inlägg om det snart 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.