Mycket vatten / Plenty of water

Mycket vatten / Plenty of water

Dom här bilderna fotade jag i slutet på april. Det är så mycket vatten. Nu har nästan all snö smält. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

These pictures I pictured in late April. There is so much water. Now almost all snow has melted. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

47 tankar om “Mycket vatten / Plenty of water

 1. Oj vad med vatten! Är det er källare så står under vatten? Här i Kristianstad har de byggt skyddsvallar på de flesta utsatta platserna så det är bara åkrar och cykelvägar längs sjöar som blir översvämmade nuförtiden. Men blir det en rekordöversvämning, vallarna klarar bara en halv meter till, då är det kört, då fylls vägarna.

  Gillad av 1 person

 2. Isn’t it amazing how peaceful and calm still water is but how it changes when something stirs the waters and they rage out of control. Nice photos reflecting the snow and results of it melting, flooding its pathway. (Did I translate this properly below? I like trying to translate languages.)

  Är det inte fantastiskt hur fridfullt och lugnt fortfarande vatten är, men hur det förändras när någonting roar vattnet och de raser ut ur kontrollen. Trevliga bilder som speglar snön och resultatet av det smälter, översvämmer sin väg.

  Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket blomstermams! Javisst är det vackert att fota vatten 🙂 Jag blir mycket glad över att du gillar just bilden med istappen, den är en av mina favoriter. Jag har fotat den i solens motljus med den blå himlen som bakgrund. När vattnet rör sig nedåt på istappen så bildas det vackra stjärnor 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Oj, oj, det där ser inte kul ut. Inser vad som väntar när vi åker upp några dagar nästa vecka. Blir väl ut och leta efter bryggan som verkar ha ha gett sig ut på en egen seglats. Återkommer med rapport. 🙂

  Gillad av 2 personer

 4. Det blev alltså som ni befarade, massor med vatten av all snö! Men du har gjort det bästa av situationen och fotat, fotat, fotat och spännande och fina bilder blev det. Den första bilden är ett konstverk med glittret längs med hela långa istappen, toppen!

  Gillad av 2 personer

  • Tack så jättemycket Jag! Första bilden är en favorit för mig. Det är ironiskt, i samma veva som det är översvämningar så varnar SMHI för stor gräsbrandsfara. Nu är all snö borta och det exploderar av blommor och grönska, det går lite för fort.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.