Vatten vårfåglar / Water spring birds

Vatten vårfåglar / Water spring birds

Varje vår tänker jag…var är alla svanar som alla pratar om. Jag vet att det finns massor av dem på en annan fin blogg  https://www.fotobloggarna.se/  men jag vill se alla fina fåglar själv ute i naturen. I år fick jag den möjligheten och jag är mycket lycklig för det. Vackra svanar, kaxiga måsar och stolta gäss…en lyckad dag för mig. Bilderna är fotograferade i slutet på april. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Every spring I think … where are all the swans that everyone is talking about. I know there are a lot of them on another nice blog  https://www.fotobloggarna.se/  but i want to see all the nice birds themselves in nature. This year I got that opportunity and I’m very happy for it. Beautiful swans, cocky gulls and proud geese … a good day for me. The pictures are photographed in late April. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

31 tankar om “Vatten vårfåglar / Water spring birds

 1. Vackra bilder du tagit på fåglarna.😊 Sångsvanarna är vackra och de häckar säkert i närheten där du tog fotona. Här nere är de bara på vinterbesök. Jag ser att du har både kanadagäss och grågäss där. Trodde grågässen stannade söderut, men de flyttar säkert till vintern. Våra grågäss här har blivit stannfåglar, till böndernas förtret. De äter upp både sådden och grödorna. Den platsen ser ut att vara en utmärkt plats för både sjöfåglar och vadarfåglar.😊 Skrattmåsen hör faktiskt till vadarfåglarna, som de festa måsfåglarna gör.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket John! 🙂 I dag såg jag en svanfamilj med ungar på en åker…det kändes lite konstigt…hur nära har dom till vatten 😉 Dessa bilder är fotade ca 7 mil från där jag bor, men jag behöver anpassa mig om jag ska få fota det jag vill 😀

   Gillad av 1 person

 2. Visst blir man lycklig när man ser såna fågelmängder och arter man inte fotat tidigare! Jag råkade ut för mängder med sångsvanar en höst, på en åker. Sånt glömmer man inte. Många fina bilder på fåglarna!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.