Vit Hibiskus på verandan / White Hibiscus on the porch

Vit Hibiskus på verandan / White Hibiscus on the porch

Vit Hibiskus på verandan är så vacker när den blommar. Jag har haft den på min veranda hela sommaren. På sista bilden ser du en bild på en häst på blomkrukan. Bilden visar min älskade häst Noble Rain och mig, tyvärr finns han inte kvar i livet. Det är min dotter som har fixat den bilden på blomkrukan. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

White Hibiscus on the porch is so beautiful when it´s blooms. I’ve had it on my porch all summer. On the last picture you will see a picture of a horse on the flower pot. The picture shows my beloved horse Noble Rain and me, unfortunately, he is not left in life. It’s my daughter who has fixed that picture on the flower pot. Please click on the pictures to make them bigger.

 

Annons

17 tankar om “Vit Hibiskus på verandan / White Hibiscus on the porch

  • Tack för alla dina fina och värmande ord Kristallina! Hibiskusen är en vacker blomma i så många olika färger och jag älskar just den här blomkrukan, den slits med åren men man kan fortfarande se hästen i den <3. Min dotter har också gjort en vacker bild på hästen på blockljus…men jag näms inte att elda det, vilket hon säger att det är klart att jag ska göra det

   Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket Anki! Hibiskus är en vacker blomma som finns i så många olika färger och jag älskar just den här blomkrukan, den slits med åren men man kan fortfarande se hästen i den <3. Min dotter har också gjort en vacker bild på hästen på blockljus…men jag näms inte att elda det, vilket hon säger att det är klart att jag ska göra det 😀

   Gillad av 2 personer

 1. Det var en vacker vit, med den där djupröda mitten, får habegär! Jag har bara en röd, en som ursprungligen kommer från min mormor via mor min, så den är gammal. Roligt med så personliga presenter som hästkrukan!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.