Mera humlor / More bumblebees

Mera humlor / More bumblebees

Jag har hittat fler vackra bilder på humlor. Dom här bilderna är lite ljusare med solens strålar och dom är fotograferade i augusti. Men humlorna besöker fortfarande en favorit, jättevädden. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

I have found more beautiful pictures of bumblebees. These pictures are a bit brighter with the sun’s rays and they were photographed in August. But the bumblebees still visit a favorite,  Cephalaria gigantea. Please click on the pictures to make them bigger.

32 tankar om “Mera humlor / More bumblebees

 1. Vilka härliga humlebilder. Vi har också några enstaka som håller sig kvar trots att det inte finns så många blommor längre, mest några enstaka rödklöver som slagit ut sent. Allt sjunger på sista versen nu, även vi och vistelsen här. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack Meggie! Visst är det mysigt med humlor 🙂
   Jag har tänkt på er och jag har funderat på hur länge ni kommer att känna att det är värt att tvätta sig i sjön, åka och titta efter björnar och ja allt det som hör vardagen till utan vatten och el 🙂

   Gilla

   • Sista doppet i sjön blev i lördags den 23/9, +11 grader så inte särskilt skönt. Men el har vi, så nu blir det till att värma vatten till en liten pumpdusch, så att vi inte behöver gå omkring och lukta alltför illa. Dessutom är det bara några dagar kvar här i Paradiset. 🙂

    Gillad av 1 person

   • Precis el har ni ju, jag kom på det när jag hade tryckt enter 😀
    Det är ju helt perfekt med en liten pumpdusch på el när det blir alltför frostigt att tvätta sig ute i sjön.
    Lite vemodigt låter det att ni snart ska lämna paradiset, men det kommer en vår och sommar snart igen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.