Gula höstfärger / Yellow autumn colors

Gula höstfärger / Yellow autumn colors

Hösten är en fin årstid med många vackra färger. Jag har ett arbete där jag reser en hel del med bil och i dag fick kameran följa med. Gult är en av höstens alla vackra färger. Risken att komma sent till arbetet finns…när jag vill fotografera den vackra naturen…jag får skylla på att det var problem i trafiken 😀 Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

The autumn is an beautiful season with many beautiful colors. I have a job when I travel a lot with my car and today I pick the camera with me. Yellow is one of the autumn’s beautiful colors. The risk of getting late at work is big…when I really wants to photograph the beautiful scenery … I can blame the delay of traffic problems: D Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

71 tankar om “Gula höstfärger / Yellow autumn colors

 1. Så vackert! Härliga färger 🤗 Tills för 5 år sedan reste jag själv runt 4000 mil/år Sverige, upp mot Robertsfors och in till Norska gränsen, så en vet hur kameran kontra tiden gick, jag tog mina fika pauser 😉

  Gillad av 1 person

 2. Otroligt vackert Annica, ljuvliga bilder av naturen som verkligen har bytt om till höstskrud. Dubbleringarna i speglingarna är extra vackert. Förstår att du tar risken att komma försent.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Roffe! Hösten är så otroligt vacker nu med alla sina färger. Den här gången hamnade fokus på det gula. På en bild finns det en häger i bakgrunden, men det var lite för långt för att zooma in med min kamera.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.