Vit novemberkaktus / White November Cactus

Vit novemberkaktus / White November Cactus

Varje år har jag vackert blommande röda novemberkaktus. I år är första året som jag har en vit kaktus, den är mycket vacker. Det är mörkt när jag till mitt arbete åker och det är mörkt när jag kommer hem från mitt arbete, därför är bilderna inte så bra. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större

Every year I have beautiful flowering red november cactus. This year is the first year I have a white cactus, it is very beautiful. It’s dark when I’m went to my work and it’s dark when I get home from my work, so the pictures are not very good. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

25 tankar om “Vit novemberkaktus / White November Cactus

 1. Så vacker! Mina två kaktusar dog under sommaren, det fanns inte plats att ta med dem till landet tyvärr. Men nu har jag skaffat två nya, en cerise och en vit och jag har lovat dem att de inte ska behöva gå samma öde till mötes som föregångarna. Kram 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Tycker det blev jättefina bilder med de vita blommorna mot den svarta bakgrunden. Jag hade en med rosa blommor när jag var yngre som var enormt stor och alltid blommade med massor av blommor. Men sen den gick hädan följde min tur med med sådana blommor med för jag har aldrig lyckats med en igen. Tyvärr

  Gillad av 1 person

 3. De är verkligen vackra dina vita kaktusblommor! Jag har två röda novemberkaktusar som nog inte vet att de är just novemberkaktusar. De blommade i november när jag köpte dem för flera år sedan, men de envisas med att blomma framåt våren istället 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Vackert! Här har alla orkidéer börjat blomma. En fick 5 stänglar. Novemberkaktus är på gång och min vita amaryllis som jag köpte förra året kommer också. Jag är helnöjd. Vardagsglädje, vet du väl 😀

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.