En tuff brud / A tough bride

En tuff brud / A tough brideIMG_7367 (2)

Jag är en tuff brud. Jag fångar fåglar, möss och ekorrar. Min matte gillar inte allt jag gör… men hallå jag är en katt.

I’m a tough bride. I catch birds, mice and squirrels. My mother does not like everything I do… but hello I’m a cat.

Annons

17 tankar om “En tuff brud / A tough bride

    • Tack Kristallina! När jag var liten hade vi två harungar som en sommarstugeägare hade fångat. Vi födde upp dem och skulle släppa dem i det fria…men katten tog dom. Katten är ett riktigt rovdjur, så jag förstår dig när du beskriver att din katt kom hem med flera harar.

      Gillad av 1 person

  1. Skulle ju skaffa hund, men tyvärr så blir det inget av det…än. Jag har haft katt flera gånger men svårt när man bor i lägenhet. Vill inte ha en katt utomhus på dagarna eftersom jag bor i ett stort bostadsområde, man vet inte vad som katten kan råka ut för… Fin katt du har Annica!😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.