Älskade barn / Beloved child

Underbara lilla pojke, jag älskar dig av hela mitt hjärta! Tack för alla dina vackra fotografier Linnéa 🙂 Vänligen klicka gärna på bilderna för att göra dem större ❤

Wonderful little boy, I love you off all my heart! Thanks for all your beautiful pictures Linnéa 🙂 Please click on the pictures to make them bigger ❤

Annons

27 tankar om “Älskade barn / Beloved child

 1. Vilka underbara bilder på dig och lille Alve! ❤
  Jag får aldrig något meddelande när du har gjort ett nytt inlägg, det brukar alltid komma automatiskt från andra följare. Eftersom jag inte är inne så ofta och tittar missar jag ibland dina inlägg (ifall du tycker att jag är dålig på att trycka på gilla-knappen eller kommentera, så vet du vad det beror på). Men nu, samtidigt som jag skriver detta, upptäcker jag plötsligt en liten kryssruta nedanför kommentarsfältet där jag kan kryssa i att jag vill ha meddelanden om nya inlägg, så nu har jag kryssat för. 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Haha super tack Meggie! 🙂 Jag är jätteglad över att du besöker min blogg och inte tar jag illa vid mig om du inte ser alla mina inlägg 😉
   Man kan ange sin mailadress för att få avsiseringar uppe till höger på min sida, men om du har kryssat i nu så att det funkar så…vad kul.
   Kram kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.