Förlåt / Sorry

En blogg ska vara uppdaterad med nya inlägg för att vara intressant. Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit aktiv den sista tiden. Jag har varit energilös. Men jag älskar er alla, alla följare, alla mina vänner, alla nya följare…ni är välkommen att besöka min blogg även i fortsättningen.

A blog should be updated with new posts to be interesting. I apologize for not being active lately. I’ve been powerless. But I love you all, all followers, all my friends, all new followers … you are welcome to visit my blog also in the future.

Annons

44 tankar om “Förlåt / Sorry

 1. Känn inte så! Jag känner alltid så när jag inte hinner eller orkar…men det är bara dumt, för jag tror inte att andra orkar hela tiden heller. Finns något som heter ”livet” som gärna kommer emellan!

  Gillad av 1 person

 2. Men snälla, rara Annica! Du behöver verkligen inte be om ursäkt! Ibland orkar man bara inte … och det ”riktiga” livet med vänner och familj måste alltid vara det som går först. Alla har vi svackor med vårt bloggande och känner att vi inte orkar … eller helt enkelt inte hinner. Så är det bara!
  Härlig bild på hönan!

  Gillad av 1 person

 3. Man har all rätt i världen att inte orka, eller vilja också för den delen, att blogga. Dina inlägg är alltid uppskattade och välkomna i inkorgen när du hinner och orkar. Men ta det lugnt och ägna dig åt det ”riktiga” livet som Anki skriver. Tids nog får du ork och lust att blogga igen.
  Kram på dig och sköt om dig.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.