Skogens svampar / The mushrooms of the forest

Det finns så otroligt många olika svamparter ute i skogen och några är riktigt vackra. Ljuset i skogen var inte det bästa att fotografera i så några bilder har inte rätt skärpa. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

There are so many different mushrooms species out in the woods and some are really beautiful. The light in the forest was not the best to shoot in, so some pictures do not have the right sharpness. Please click on the pictures to enlarge them.

Annons

32 tankar om “Skogens svampar / The mushrooms of the forest

  1. Wow, så många underbara svampar du har fotat 😀 Underbara bilder, så fina 👍 Jag tänkte själv fota svampar idag på morgonen, men det va alldeles för kallt, antagligen för att jag va för dåligt klädd, så jag hann inte till skogen förrän jag vände …fryser fortfarande 🙄 Nu blir jag inspirerad av dina bilder, får kanske bli en tur senare i eftermiddag 😀 Trevlig helg!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.