Jag älskar denna sång / I love this song

Jag har en egen regel på min blogg om att bara lägg ut eget material. Men ibland finns det material som är för bra för att bara hålla för sig själv. Jag älskar denna grupp och låt och den vill jag dela med er alla som önskar att lyssna på denna låt 🙂

I have my own rule on my blog about just posting my own material. But sometimes there are materials that are too good to just keep to themselves. I love this group and song and I want to share it with all of you who want to listen to this song 🙂

Annons

26 tankar om “Jag älskar denna sång / I love this song

    • Tackar Christinafotograferar! Jag gillar den med Simon & Garfunkel också, men jag tycker att denna blir lite speciell när de kan framföra låten utan instrument, dom gör alla ljud själva, kul med lite variation 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.