Unga hönor lägger ägg/ Young chickens lay eggs

Jag köpte kycklingar i juni och då tänkte jag att jag kan nog få ägg i februari kanske. Men jag är lycklig, nu i flera dagar så har jag glädjen av att plocka in ägg från mina små höns. Varje dag som jag tittar in i hönshuset och säger hej hallå…så svarar dom…vad får vi för gott idag…mycket gott svarar jag och tackar för deras ägg till mig. Tuppen han går bara runt och undrar vad det är som händer hela tiden. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Besök gärna http://bloggfeed.se/och http://fotofeed.se/som är sidor som samlar inlägg från många olika bloggar inom flera olika områden.

I bought chickens in June and then I thought I might get eggs in February maybe. But I’m happy, now for several days I have the pleasure of picking eggs from my little chickens. Every day I look into the chicken house and I say hello … they answer … what good food we get for today … I answer them…very tasty food and I thanks for their eggs to me. The rooster he just walks around and wondering what it`s happening all the time. Please click on the pictures to enlarge them.

Annons

25 tankar om “Unga hönor lägger ägg/ Young chickens lay eggs

  1. I think of the expression ”Don’t count your chickens before they are hatched” and I wonder if you have that expression in Norway? Also, I wonder if you will let some eggs hatch! Basically, I am wondering about everything. I will hope for chick photos in the near future. Perhaps you will miss one of the eggs!

    This is what Google Translate says the above is in Norwegian:

    Eg tenker på uttrykket ”Teller ikke kyllingene dine før de klekkes” og jeg lurer på om du har det uttrykket i Norge? Også, jeg lurer på om du vil la noen egg klekkes! I utgangspunktet lurer jeg på alt. Jeg håper på bilder fra kylling i nærmeste fremtid. Kanskje vil du savne et av eggene!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.