Kallt och vackert

Det har passerat en tid för mig med bristande energi för mig att fotografera. Men jag ser ändå allt det vackra varje dag och här vill jag bjuda dig på lite vacker vinter skrud, dock med min mobil, då jag inte hade min kamera med mig. Bilderna är fotograferade i Bollnäs. Jag önskar att du vill fortsätta att följa mig i mitt fotograferande och jag önskar dig en riktigt härlig helg!

Annons

20 tankar om “Kallt och vackert

  1. Fina bilder, Annica! Men jag har samma bristande energi just nu. Läget i världen just nu, inget går att planera eller riktigt njuta av. Den vackra vintern just nu gjorde gott!

    Gillad av 1 person

  2. Så är det nog till och från, inspiration och/eller ork saknas i perioder. Kul att du visar upp dig med underbara vinterbilder. Jag bara älskar iskanter med sina spetsmönster och olika färger. Ta hand om dig och trevlig helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.