Snödroppar

Dom härdiga Snödropparna trotsar den senaste snödämpan 😎

16 tankar om “Snödroppar

   • Jag har haft att göra ändå idag, jag har installerat färdigt min nya skrivare. Trodde aldrig att jag skulle lyckas. Nu kan jag skriva ut A3 formatet. Den var egentligen för dyr 3200:-, men det fanns inte de billiga kvar i Ljusdal, det påstås att det är corona som är orsaken till det.
    Svante

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.