Fiskeark/campingark

I helgen blev det en övernattning med arken ute på sjön tillsammans med mannen och hunden. Maken hade förberett för denna tur i flera dagar, med att packa och dona på alla möjliga sätt och vis. Vi har även inväntat att stopen på isen skulle frysa till för att göra denna tur möjlig. Så äntligen kommer helgen när stopen frusit på …tror vi 😉 men det är ett rackans elände när snön ligger kvar på isen som en enda tjock isolering. Men lyckligtvis efter lite fast åkande och bökande mot naturens krafter så hittade vi ett mysigt tillhåll. Väderhallåan hade lovade skapligt väder på Lördagen med inslag av lite snö, men söndagen skulle bjuda på solsken. Resultatet blev snö på lördagen och ännu mera snö på söndagen, men ut kom vi alla fall. Tänk att det alltid är så gott att äta och grilla mat när man är ute i det fria, hungrig blir man av all frisk luft. På kvällen när mörkret sänkte sig över sjön och allt var tyst och stilla ute, ja då blev det film mys. Fram med den lilla teven, koppla på ett fritidsbatteri och fram med USB…klart  🙂  Eldade sprakade gemytligt och värmeljusen fladdrade med sitt varma sken på tak och väggar, kan det bli bättre en lördagskväll. Hem kom vi också utan några missöden. Jag kommer inom kort att lägg ut en liten video om denna arken tur.

IMG_4447

På tur med fiskearken

 

16 tankar om “Fiskeark/campingark

  1. Om man säger så här, Jag gillar bilden, men är alldeles för okunnig om is, så jag stannar i land, och sandar när det blir halt där.
    Svante

    Gilla

  2. Känns litet osäkert med isarna nu, även om ni haft kallare än vi. Faran är, precis som du säger, när snön kommer tidigt och isolerar. Annars låter det väldigt häftigt och spännande. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.