Vacker Vinter Natur

Här kommer några axplock från helgens naturfotande. Snön ligger djup och tryggt  kvar på sina håll, mest snö är det ute på myrar och skogar. Solens vår varma strålar börjar så sakteligen att töa fram både det ena och det andra.

Annons

6 tankar om “Vacker Vinter Natur

  1. Fina vinter bilder, på uppstickare, som tinar fram. Hos mig var det blåvitt, som tinat fram, och stoppade bilar, för att kolla nykterheten. Jag tror inte de fick ett ända napp, för det står inga bilar kvar på kontrollplatsen.
    Svante

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.