Våren kommer

Nu är det fredag kväll  och snart blir det Lördag. Detta innebär för min del ledig tid och stora möjligheter till att fota. Vädret styr ju en hel del förstås, men å andra sidan så finns det en hel hög med foton sedan förra helgen lagrat på minneskortet i värsta fall. En arbetsvecka kan kännas så lång om det inte finns tid över till att fota. När en väl har fastnat i att fota och det ger en energi samt återhämtning, ja då gör sig fotolängtan ständigt påmind. När jag kommer hem från arbetet så kollar jag runt hemma ute, är det fortfarande tillräckligt ljust för att fota och finns det motiv som ställer upp. Nu går vi till min glädje mot ljusare tider och det underlättar ett gediget fotointresse, att få uppfylla en dags dos av att fota 🙂 Jag njuter i fulla drag av våren som gör sig påmind, växlande sol, tö och snö. Längtan ut i skogen gör sig ständigt påmind.

Annons

6 tankar om “Våren kommer

 1. Här finns den längtan också och skogen ligger så nära. Ändå kommer jag inte in där. För mycket snö men ljusare tider ger fler fototillfällen ändå. Vackra bilder!

  Gilla

 2. Nu är ju jag hemma, befriad från arbetslivet och behöver inte längta till helgen för att göra det jag längtar till, stickandet. Men förstår din längtan och vackra bilder tar du, stenmuren är en favorit, jag har alltid varit svag för dem.

  Gilla

 3. Har gjort mitt på arbetsfronten så nu njuter jag av ledigheten. Så fina bilder på snön tycker bäst om den blå toppen.
  Ha en trevlig helg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.