Blöt Tung Nysnö

Kan inte låta bli att gilla de härliga färgkontrasterna som naturen skapar. Den mörka snöoväders himmeln mot den ljusa vita snön som faller på träden. Även om det kommer en snödämpa nu så smälter den undan dag för dag i tövädret, men det vita får trots allt vara kvar lite längre. Fotot är taget på håll, där en liten stuga tittar fram under snöbeklädda granar och tallar.

 

 

 

Annons

4 tankar om “Blöt Tung Nysnö

  1. Härligt foto! Som i en liten saga. 🙂 Så fint med snö men kan tänka mig att du är trött på den nu. Skulle gärna haft snö här hela januari och februari, men nej då det skulle ju regna mest hela tiden… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.