4 tankar om “Fyra Årstider Bildspel

 1. Prövar väl igen, den förra långa kommentaren försvann. Jag har skrivit det förr: du är duktig på att fota fåglar i naturen. Fina naturbilden, många av dem kände jag igen från det andra bildspelet men de kommer mer i ett sammanhang här. Även här fastnar jag för vinterbilderna som den vinterälskare jag är. Många av bilderna på slutet är väldigt vackra och stämningsfulla. En sak: jag hade velat dröja en lite längre stund vid varje bild för att hinna granska och betrakta den i lugn och ro, nu försvinner den för snabbt. Tack för fina bilder! Förresten: bilden på kopparödlan gillar jag lite extra, jätteläcker bild.

  Gilla

  • Tack för fin feedback Jag, det hjälper mig att utvecklas vidare. Det är fler som tycker att bilderna ändrades för fort, det ska jag ta till mig 🙂 Ena bildspelet var mest ett prov och det andra mer på riktigt, därför blev det tyvärr lite upprepningar. Men nytt är kul och det blir lätt lite överambitiöst 😀 Vad kul att du fastnade för vissa bilder.

   Gilla

   • Bildspel är roligt att pyssla med, som jag skrev tidigare. Men det tar tid att göra dem så att man är nöjd. Man har bilder som man minns, långt bak i arkivet och måste leta fram dem, fastnar med att titta på andra bilder… men till slut så. Jag tycker att det är svårt att hitta passande musik som är fri att använda och som stämmer med längden på bildspelet. Det fanns flera bilder som jag fastnade för men det är inte lätt att komma ihåg dem om man inte sitter med pennan i hand, haha.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.