6 tankar om “Vacker Natur Bildspel

  1. Många vackra bilder från naturen – och trädgården. Gillar speciellt björkstammarna och minns en gammal grånd bräda bräda vid vatten. Vinterbilderna på slutet och särskilt den allra sista bilden med de mjuka snökullarna tyckte jag om. Visst är det roligt att göra bildspel!? Jag har gjort några stycken förr om åren men det tar för mycket på mina onda axlar nu. Skulle vilja göra ett vinterbildspel, men det får nog vara. Tack för en bildnjutningen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.