Ute i det fria

Här sitter jag med nästäppa och förkylning och hur kul är det på en ledig helg. En helg där jag skulle kunna göra så mycket kul. Men trots det så har jag ägnat tid till hönsen och nyss plockat in ett nyvärpt varmt ägg, fyllt på mat till vildfåglarna samt sitter inne i stugvärmen och tittar på mysiga naturfoton. Just nu tittar jag på föregående helgs naturupplevelse med dess foton och bara njuter. Jag har valt ut några få bilder även om jag skulle kunna välja tjugotals. De bilder jag gillar kanske inte du gillar….men vad gör det, något foto brukar gå hem hos alla om man gillar att vara ute i naturen.

Annons

16 tankar om “Ute i det fria

    • Tack snälla Blomstermams, mår redan bättre 🙂
      Vad kul att du hittade en favorit, det är kul att se att vi alla faller olika för olika bilder, det är en av de spännande delarna när man fotar 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.