Bergfink hona / Brambling female

Många fåglar kommer nu och vill äta solrosfrön. Bergfink hona finns på plats.

Many birds will now want to eat sunflower seeds. Brambling female are in place.
Annons

15 tankar om “Bergfink hona / Brambling female

 1. Verkligen fina bilder du tar. Jag har fött upp många tropiska fåglar som jag hade i stora voljärer tidigare. Dem fotograferade jag såklart, men har aldrig riktigt kommit i gång med vilda fåglar.
  Jag tänkte att jag skulle arrangera ett par fågelbord nu inför vintern så jag eventuellt kan plåta dem från mina fönster.

  Med vänlig hälsning,
  Andy Renard

  Gilla

  • Tack så mycket Andy! Vad glad jag blir att du gillar mina bilder. Jag kan vänta länge ute ibland för att få ett foto eller flera …haha 😀 på fåglarna. Att mata fåglar har varit mitt intresse ända sedan barnsben och det håller i sig, bonusen blir att fånga dem på foton.
   Det blir ju toppen om du införskaffar dig fågelbord.

   Gilla

 2. Fin bild på fågeln. Skulle vilja skaffa ett fågelbord men problemet för fåglarna är ju om man lämnar dem för att åka på semester ett par veckor mitt i iskalla vintern. Då vet de ju inte var de ska leta mat helt plötsligt. Så jag får nog avstå det nöjet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.