Sista rycket / Last pressure

Sista rycket / Last pressure

Höstens sista soliga och varma dagar är nu. Veckan som var så fotade jag humlor, blomflugor, fjärilar och jätte vädd. I dag när jag tittade i trädgården så fanns det inga av dessa  kvar….bara vädden. Det känns som att vintern kommer snabbt.

Autumn last sunny and warm days are now. The week that was I shot bumblebees, hoverflies, butterflies and giant scabious. Today when I looked in the garden so there were none of them there …. just giant scabious . It feels like winter is coming quickly.

16 tankar om “Sista rycket / Last pressure

  • Jag gillar alla årstider, men jag tycker ändå att sommaren alltid går så fort och precis som du säger….tur att vi har bilder att blicka tillbaka på 😀 Här hemma är det minus nu på mornarna och den ljuva värmen i luften är som bortblåst.

   Gillad av 1 person

  • Tack Jag! Det har blivit minus här på mornarna nu….brrr man är ovan. Får skrapa rutan på bilen innan man åker till jobbet 😉 Märkligt med alla blommor i landet som blommar igen och ännu. Igår såg jag prästkrage i full blom.

   Gilla

   • Det har ju trots allt varit ganska varmt hela hösten. Jag såg stora sjok av blommande baldersbrå när vi var ute idag. Men nu känner man hösten i luften och om ni har minusgrader… ska plocka in pelargonerna för säkerhets skull.

    Gilla

 1. Så vackra bilder. De får jag inte höstkänsla av utan en sommar som dröjer sig kvar. Men som du skrev var det borta på en vecka. Ja, då är det höst i alla fall.

  Gilla

 2. Vackra bilder och det känns nästan vemodigt redan. I morse fick grannen skrapa bilen.
  Något annat, har du sett den här videon om Kolloidalt Silver? ”Silverbibeln”. Riktigt bra!

  Gilla

  • Tack Kristallina! Ja det är väl bara att inse att nu är det en ny årstid som tar plats ett litet tag framöver 🙂
   Vad kul att du skickade videon om silver 🙂 nä just denna har jag inte sett. Jag började titta lite nu fast jag egentligen inte hinner precis nu….den verkar bra, jag ska titta klart när jag kommer hem ikväll 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.