Sista rycket / Last pressure

Sista rycket / Last pressure

Höstens sista soliga och varma dagar är nu. Veckan som var så fotade jag humlor, blomflugor, fjärilar och jätte vädd. I dag när jag tittade i trädgården så fanns det inga av dessa  kvar….bara vädden. Det känns som att vintern kommer snabbt.

Autumn last sunny and warm days are now. The week that was I shot bumblebees, hoverflies, butterflies and giant scabious. Today when I looked in the garden so there were none of them there …. just giant scabious . It feels like winter is coming quickly.

16 tankar om “Sista rycket / Last pressure

  • Jag gillar alla årstider, men jag tycker ändå att sommaren alltid går så fort och precis som du säger….tur att vi har bilder att blicka tillbaka på 😀 Här hemma är det minus nu på mornarna och den ljuva värmen i luften är som bortblåst.

   Gillad av 1 person

  • Tack Jag! Det har blivit minus här på mornarna nu….brrr man är ovan. Får skrapa rutan på bilen innan man åker till jobbet 😉 Märkligt med alla blommor i landet som blommar igen och ännu. Igår såg jag prästkrage i full blom.

   Gilla

   • Det har ju trots allt varit ganska varmt hela hösten. Jag såg stora sjok av blommande baldersbrå när vi var ute idag. Men nu känner man hösten i luften och om ni har minusgrader… ska plocka in pelargonerna för säkerhets skull.

    Gilla

 1. Vackra bilder och det känns nästan vemodigt redan. I morse fick grannen skrapa bilen.
  Något annat, har du sett den här videon om Kolloidalt Silver? ”Silverbibeln”. Riktigt bra!

  Gilla

  • Tack Kristallina! Ja det är väl bara att inse att nu är det en ny årstid som tar plats ett litet tag framöver 🙂
   Vad kul att du skickade videon om silver 🙂 nä just denna har jag inte sett. Jag började titta lite nu fast jag egentligen inte hinner precis nu….den verkar bra, jag ska titta klart när jag kommer hem ikväll 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.