Dahlia

Dahlia

Vacker blomma som jag frö sådde i våras. Tyvärr så kom den kalla luften tidigt i år och Dahlian frös bort.

Beautiful flower that I am sowing in the spring. Unfortunately then came the cold air early this year and Dahlia froze away.

Annons

14 tankar om “Dahlia

 1. Nu verkar det som om den här kommentaren hamnade fel. Det var blomflugan jag trodde att jag kommenterade. Men bildserien är väldigt vackert fotad. Jag gav upp dahlior eftersom jag inte klarade av att ta in dem i tid.

  Gilla

  • Fniss….fel blir det titt som tätt för mig och när man tryckt på knappen så är det försent 😀 Men mig gör det inget, trevligt att få sällskap i att allt inte alltid blir som man tänkte 🙂

   Gilla

 2. Dahlia är en sådan vacker blomma. Blir så nostalgisk när jag ser den. Fanns massor som jag såg i min mormor och morfars trädgård när jag var liten och sprang och lekte i trädgården. Synd att de frös för dig 😦

  Gilla

  • Tack Christina! Oh ja det finns så många vackra färger och former på dahlior, jag minns stora röda med vitt på kronbladsspetsarna när jag var liten, hemma hos min farmor. Dahlior är så känsliga, en kall natt så kan det vara adjöss….för att sedan bli varmt igen, retfullt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.