Talltita / Willow tit

Talltita / Willow tit

Talltitan är en av de fåglar som är mindre skygg än de andra vid fågelbordet. Den kommer direkt och väntar på att maten ska fyllas på. Jordnötter är en favorit födan. Tryck på bilden för att göra den större.

Willow tit is one of the birds that are less timid than the others at the bird table. It will comes directly and wait for the food to be replenished. Peanuts are the favorite food. Press on the image to make it larger.

Annons

21 tankar om “Talltita / Willow tit

  1. And take 1/2 peanut butter and 1/2 corn meal ( so the birds madibles do not get clogged up) and these birds love it! ( so do many others. Caution they will bankrupt you feeding them this.) Haha

    Gilla

  2. Så fina bilder på talltitan! Jag fick 2 fågelholkar och en fröautomat i födelsedagspresent av mina flickor här om dagen. Det blev jag jätteglad för. Hade önskat mig det. Hoppas jag får vattenbadet och taljbollshållaren också som jag önskat mig i julklapp. Jag vill också kunna titta på och fota fåglar 🙂 Mina tjejer tyckte att jag hade blivit en tokig fågelmamma som önskar mig så mycket fågelsaker 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.