Trasig / Broken

Trasig / Broken

Min dator har gått sönder, så nu tar det ett tag innan det blir nya inlägg, men jag kan följa er andra så länge 🙂

My computer has broken, so now it takes a while before it gets new post, but I can follow you others so long 🙂

34 tankar om “Trasig / Broken

 1. Fy vad tråkigt. Vist är det konstigt hur handikappad man känner sig utan den lådan. Det fanns ju en tid när man klarade si alldeles utmärkt utan den, men nu är det som att bli av med en del av sig själv nästan när den lägger av, hahahaha. Hoppas du snart får ordning på den igen.

  Gilla

 2. Så tråkigt. Valde att inte trycka på gilla knappen, för jag tror inte du gillar att din dator gått sönder. 😀 Se om du har en vän som kan datorer så du slipper lämna in den för felsökning, det är inte billigt. I många fall är det bättre att köpa ny dator om den gamla har några år på nacken. I så fall, satsa på större ram minne. Min nya har 16Gb och utbyggbar till 32. Hoppas du snart kommer igång med dina inlägg med fantastiska foton, Annica. 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Nej, vad trist, det var alltså så illa. Har du någon computer doctor i närheten, eller kanske någon av ungarna? De brukar ju vara fena på sånt här. Hoppas det löser sig snart, ‘cause you’ll be missed baby! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Åh lovely Meggie! Jag har lämnat in den till dr dator och inväntar provsvar. Det är så jobbigt …haha … att inte kunna lägga ut naturbilder. Men vet du vad Meggie….Rolf är så aktiv…i love it…hälsa honom det ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.