Ringblomma i Oktober / Marigold in October

Ringblomma i Oktober / Marigold in October

Ringblomma är en vacker blomma. Den finns i många olika varianter med färger och former. När jag var liten så odlade min farmor dessa blommor varje sommar. Jag minns den starka doften och de vackra blommorna. Varje år vill jag minnas min farmor och jag sår frön varje år för att hedra min farmor. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Marigold is a beautiful flower. It is available in many different variants with colors and shapes. When I was a little, my grandmother grew these flowers every summer. I remember the strong smell and the beautiful flowers. Every year I want to remember my grandmother and I sow seeds every year to honor my grandmother. Please click on the pictures to make them bigger.

 

Annons

14 tankar om “Ringblomma i Oktober / Marigold in October

  1. Hahaha, jag håller med om att de är väldigt vackra, men också väldigt envisa. Jag sådde sådana i en av mina rabatter för ungefär fem år sedan, men de tog över helt så jag drog upp dem till slut. Problemet är att de fortfarande bara blir fler och fler. De är omöjliga att bli av med, så jag antar att det är bäst att kapitulera och njuta av dem istället för att föra krig mot dem.

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket Kristallina! jag gillar ringblomman för den har så många vackra färger och mönster i dag, den är mångsidig. Men om man jag vill återuppleva gamla minnen från barndomen, ja då är det den hederliga vanliga orange blomman med sin starka lukt när man tar i den 🙂

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.