Volvo Vs Volvo

Volvo Vs Volvo

Vilken bild gillar du mest. I sommar när jag fotade så hittade jag en insekt med märket Volvo på ryggen… haha. Jag kan jämföra den bilden mot Volvos egna märke. Hur ofta i livet händer det att du hittar en insekt med ett V på ryggen. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Which picture do you like most? This summer when I photographed, I found an insect with the brand Volvo on my back … haha. I can compare that image to Volvo’s own brand. How often in life does it happen that you will find an insect with a V on your back. Please click on the pictures to make them bigger.

23 tankar om “Volvo Vs Volvo

 1. Pingback: Volvo Vs Volvo — Naturfoton – Suman Freelancer

 2. Volvo, det slår det mesta Annica 🙂 Men att jämföra en bil med naturen är kanske inte det bästa, två skilda saker. Men Volvo står över alla andra bilar. 😀 Haft många Volvo bilar, min första bil var faktiskt en Volvo 164, den snyggaste bilen Volvo tillverkat! Haft en del Fordar, Jag köpte för några år sedan en BMW 318 touring, fy fasen vad jag vantrivdes med den bilen. Visst var den skön att köra. Köpte en Volvo, och sedan sålde jag BMW:n, de är lätta att bli av med, lustigt nog. 🤣🤣🤣🤣
  Men ska de börja tillverka dem i Kina så ändras läget drastiskt, S90 ska ju tillverkas i Kina, för att den ska förlängas och ha massor med bling bling som kineserna älskar. 😀 Den bilen kommer aldrig i mitt ägo, om jag skulle få råd med en. V90 tillverkas i Sverige, ännu så länge, man vet aldrig…

  Gillad av 1 person

  • Tack Kristallina! Jag gillar att det finns balans i tyckandet. Jag var glad som hittade denna roliga insekts mönster, det är första gången jag ser detta V 😀 Det finns mycket att utforska i insekternas värld som fotonörd, men alla uppskattar inte dom 🙂

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.