Välkommen till min blogg / welcome to my blog

Välkommen till min blogg / welcome to my blog

IMG_4857 (2)

Jag är mycket stolt och lycklig över att precis just du vill besöka min blogg och jag välkomnar dig med mina öppna armar. Jag vill tacka alla nya besökare och följare till min blogg. Jag vill tacka alla mina äldre besökare och följare till min blogg. Jag uppskattar er alla lika mycket! Ibland är det svårt att hinna med alla bloggare så som jag önskar…men jag vill att ni alla ska veta att alla ni är så hjärtligt välkomna och värdefulla för mig!!! ❤

I am very proud and happy that just you want to visit my blog and I welcome you with my open arms. I would like to thank all new visitors and followers to my blog. I would like to thank all my elderly visitors and followers to my blog. I appreciate you all as much! Sometimes it’s hard to catch up with all bloggers as I wish … but I want you to all know that all of you are so warmly welcome and valuable to me !!! ❤

 

 

Annons

39 tankar om “Välkommen till min blogg / welcome to my blog

 1. En så fin bild på en fågelbugning, Annica. Det är nog så just nu att många av oss har mycket om oss och kring oss. Vi bloggar och besöker andra bloggar i den mån vi hinner och i perioder hinner/orkar vi mer.

  Gillad av 1 person

 2. Det ska vara roligt att blogga, fota och kolla på andras intressanta bloggar och foton. Men vi har alla prioriteringar att göra. Har jobbat 2 veckor efter 4 månaders sjukskrivning, plus kör 10 mil om dagen, så jag har inte heller hunnit med vad jag velat. Tycker det är så roligt att besöka andras bloggar, men inte riktigt orkat sista tiden. Brukar ta igen det på mornarna, då jag alltid går upp minst 1.5 timmar innan jag kör, just för att det är kul att blogga och kolla andras bloggar, men det är ett val jag gör, inget som jag känner som ett tvång. Sedan finns det andra orsaker som gör att man inte kan eller orkar, och man behöver inte förklara sig. 🙂 Du är en fin tjej, bloggare och fotograf, Annica.😊

  Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket John för dina fina ord! Jag älskar att fotografera och blogga, men som sagt, ibland räcker inte tiden till. Jag får dåligt samvete ibland, jag vill hinna med att kolla på alla mina nya följare, dels för att jag är nyfiken på vem det är men också respekten för att dom besöker min blogg och att jag inte struntar i dom 😉

   Gillad av 1 person

 3. Alla har vi olika tid, inspiration och ork. Bloggvännerna är en trygghet och glädje sen jag slutade jobba. Har inte något socialt umgänge så utan er vore livet ganska trist. Tycker om dina bilder när dom kommer. Ta det lugnt.
  Kramar

  Gillad av 1 person

 4. Tusen tack till dig Annica för att du delar med dig av dina fantastiska bilder och även dina tankar som du skriver ner till oss andra. Bloggvärlden är fantastisk, så många möten med underbara människor som vi annars aldrig fått tillfälle att lära känna. Bakom varje blogg finns en personlighet, en människa och alla är vi unika. Har full förståelse för att tiden inte alltid räcker till. Känner samma här och vi respekterar självklart andra och varandra. Känn för allt i världen inga måsten, det skapar bara negativa känslor. Vi är många som uppskattar dina inlägg och de må komma ett om dagen, en i veckan eller lite nu och då när lusten faller på. Kram och sköt om dig 💖💖

  Gillad av 2 personer

  • Åh helt underbart vilken fin feedback du ger mig Anita ❤ Jag är så tacksam för att jag började blogga om naturfoton…hmm även om jag inte skriver så många rader alla gånger. Det jag vill förmedla är känslan i alla bilder som vi alla uppfattar på olika vis, beroende på var vi befinner oss i livet. Att fota är en av mina stora passioner här i livet och precis som du säger…ibland finns tiden och ibland inte. Jag har funnit så många fina vänner genom mitt bloggande över hela världen, det är superkul. Det känns som att jag känner dig fast vi inte har träffats och det är så spännande 😛 Kram till dig ❤

   Gillad av 1 person

 5. Det är bara så Annica. ”The real life” går före. Min datortid är på kvällen. Sedan en tid tillbaka har jag något bättre för mig några kväller i veckan. Därför är jag inte så aktiv längre heller.
  Ta det lugnt. Bloggvärlden är kvar och stress eller dåligt samvete har ingenting här att göra.
  Sköt om dig ❤

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina! Underbart att du förstår. Jag har fått många nya följare och jag hinner inte med alla nya. Du vet hur det är….man jobbar eller har andra åtaganden och ibland räcker inte tiden till. Kram ❤

   Gillad av 1 person

 6. Vi finns alltid kvar här, så gå och kom som du vill och kan. Din blogg är jättetrevlig att läsa. Så många fina bilder. Jag har inte heller hunnit med bloggandet särskilt mycket den senaste tiden.

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla Susanne! Att fota fåglar kräver mycket tålamod haha 😀 Just denna blåmes hos oss, återkommer varje dag. Från början trodde jag att den frös och stod på ett ben, men nu vet jag att den ha bara ett ben 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.