PANNLAMPA M TIGER SPORTS X6 / HEADLAMP M TIGER SPORTS X6

PANNLAMPA M TIGER SPORTS X6 / HEADLAMP M TIGER SPORTS X6

Jag bor och lever i Sverige, i den södra delen av Norrland. Här är det mörkt både på morgonen och på kvällen när det är vinter. Det är mörkt när du åker till ditt arbete och det är mörkt när du kommer hem från ditt arbete. Tidigare hade jag hästar men i dag har jag endast höns att sköta om morgon och kväll. Att vattna, utfodra och sköta om djuren med en ficklampa är svårt. Men att använda en pannlampa är helt suveränt, det har jag gjort i alla tider. Du har båda dina händer fria att arbeta med samtidigt som du har ett bra ljus i mörkret. I samarbete med cykelkraft.se så har jag provat en ficklampa som är enkel att använda och den lyser upp bra i mörkret. Det är lätt att ställa in storleken efter ditt huvud så att den sitter bra och den väger inte mycket. Om du har behov att ett bra ljus i mörkret och behöver använda dina händer, när du ska hugga din ved, gå ut med din hund, sköta om dina djur eller göra något annat roligt, så vill jag verkligen rekommendera dig att satsa på en bra pannlampa, den är värd pengarna. Mer information hittar du på den här sidan http://www.cykelkraft.se/ Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

I live in Sweden, in the southern part of Norrland. Here it is dark both in the morning and in the evening when it is winter. It’s dark when you go to work and it’s dark when you come home from your work. Previously I had horses but today I only have chickens to take care of morning and evening. Watering, feeding and take care of the animals with a flashlight is difficult. But using a headlamp is absolutely superb, I’ve done in all times. You have both hands free to work with while having a good light in the dark. In cooperation with cykelkraft.se I have tried a flashlight that is easy to use and it lights up well in the dark. It is easy to set the size according to your head so it is good and it weighs a little. If you need a good light in the dark and need to use your hands, when you’re going to chop firewood, go out with your dog, take care of your animals or do something else, I would really recommend you to bet on a good headlamp, it’s worth the money. More information can be found on this page http://www.cykelkraft.se/ Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

9 tankar om “PANNLAMPA M TIGER SPORTS X6 / HEADLAMP M TIGER SPORTS X6

  1. Pannlampa behövs även häri södra delen av landet. Jag använder den när jag är ute i naturen och fotar, då är den oumbärlig, om jag inte glömmer den. Köpte min förra året,och den är på 8000 lumen (köpt i Kina). När jag är med i fotoklubben ute och fotar brukar de ropa från lång väg, -Släck lampan, du bländar oss!😂😂😂😂 Jag har alltid en liten ljusstark ficklampa i jackfickan, och en i min kameraväska. Jag förstår att du som bor mitt i naturen behöver en pannlampa mest hela tiden när du är ute på kvällarna, då är den oumbärlig. Sista bilden är så vacker, perfekt komponerad med den snöbelagda vägen och en del av huset/ladan.😊

    Gillad av 2 personer

    • Tack så mycket John! Jag gillar också sista bilden, den är mysig 🙂 Att använda pannlampa är helt suveränt, vilken himla bra uppfinning det är 😛 Jag använder pannlampan till allt möjligt. Precis som du beskriver när man är ute och fotar eller när jag förr var ute med hunden. Tidigare när jag hade hästar så var den ett måste 🙂 Men jösses 8000 lumen…haha jag fattar att du blir tillsagd 😀 😀 😀

      Gillad av 1 person

  2. Pingback: PANNLAMPA M TIGER SPORTS X6 / HEADLAMP M TIGER SPORTS X6 — Naturfoton – Suman Das Blogsite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.