Vackra fjärilar / Beautiful butterflies

Vackra fjärilar / Beautiful butterflies

Många vackra fjärilar flyger på en sommar. Jag har inte visat alla fjärilar tidigare, men dom kommer nu mitt i vintern, när vi behöver lite sommar känsla, flera olika sorter. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Many beautiful butterflies fly on a summer. I have not shown all the butterflies before, but they will now be in the middle of winter, when we need some summer feeling, several different varieties. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

47 tankar om “Vackra fjärilar / Beautiful butterflies

 1. Pingback: Vackra fjärilar / Beautiful butterflies — Naturfoton

  • Tackar så mycket blomstermams! Jag måste erkänna att nu får det räcka med snö även här hos mig och att titta på lite sommar bilder ger en fin känsla om det som komma skall. Jag är lycklig över att vi faktiskt har fyra årstider 🙂

   Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Roffe! Jag gillar verkligen snö och vinter…men nu får det räcka faktiskt. Jag är ändå mycket lycklig över att vi har fyra årstider, det tycker jag är helt underbart, så att få smaka lite på sommaren nu när det är snöstorm, känns helt ok.

   Gilla

  • Tack så mycket John! Visst är det underbart med lite sommarkänsla så här mitt i vintern 🙂 Jag kan ju svara att jag älskar att fota fjärilar….men jag älskar att fota allt 😛

   Gilla

  • Men tack så mycket Anita för dina fina ord! Vad kul att du kan känna in sommaren precis som jag…visst längtar jag lite nu till sommaren. I dag är det snöstorm här och – 12 grader kallt. Jag börjar att få lite smått panik nu, det snöar här varenda dag, vart ska allt detta sluta 😦

   Gillad av 1 person

   • Det slutar förmodligen i väldigt mycket vatten för vart ska all snö ta vägen 😁 Nej, men allvarligt så håller jag mina tummar för att det vänder hos dig. Nu räcker det och blir över med snö för i år, nu vill vi har VÅR!!!🌹🌹

    Gillad av 1 person

   • Haha tack Anita! Ja det är just vattnet vid vårsmältning som jag oroar mig för…här kan jag inte vara orolig för att allt grundvatten ska vara för lågt eftersom vi har egen brunn hmm haha 😛

    Gillad av 1 person

 2. Underbar fjärilsbildsamling, Annica! Så många olika du har lyckats fota. Nu får vi se hur årets fjärilsskörd blir, i början av förra säsongen var de svårfångade tycker jag. Blåvingarna som jag tidigare tyckte var lättfotograferade lyckades jag inte få med på bild förra året.

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla Jag! Att fota fjärilar är så roligt, men precis som du säger, det är inte alltid så lätt. Jag såg en fjäril i somras som jag aldrig har sett tidigare, tror det var en gul makaonfjäril, underbart vacker. Jag rusade in efter kameran…men den var borta när jag kom ut…jag såg den en gång till senare….även då utan kamera, så retligt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.