Våren är på väg / Spring is on it’s way

Våren är på väg / Spring is on it’s way

Dessa foton är några dagar gamla och den här morgonen var det minus 19 grader Celsius. Även om det är kallt på morgonen, så värmer solen nu på dagarna 🙂 Jag har 72 km till mitt arbete och det finns så mycket vackert att se på den resan varje dag. Ibland tar jag med mig kameran, men då behöver jag starta tidigare, det är så roligt att fotografera så att jag glömmer bort tiden. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större 😉

These photos are a few days old and this morning it was minus 19 degrees Celsius. Although it’s cold in the morning, the sun is now warming up on the days 🙂 I have 72 km to my work and there is so much beautiful to look at that trip every day. Sometimes I take the camera with me, but then I need to start earlier, it’s so fun to photograph so I forget about time. Please click on the pictures to make them bigger;)

Annons

37 tankar om “Våren är på väg / Spring is on it’s way

 1. Ich wünsche dir einen baldigen Frühling, damit du endlich auch darüber berichten kannst. Da hast du einen ganz schönen Arbeitsweg, wie lange brauchst du für den Weg? Die Bilder sind wieder einmal schön geworden. 😊😊😊
  Lieben Gruß, Ewald

  Gillad av 2 personer

 2. Great shots, beautiful pictures! Much more light, isn’t it? Yes, Spring is on its way. Slowly, very slowly…. But the sun has power now! 72 km is your way to work? One way? Thats a lot! I know what you mean about forgetting the time 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. Såå vackra bilder! Visst känns det att våren är på väg, men bara om man är i lä och där solens strålar når 🙂 Otroligt mycket snö hos dig!

  Gillad av 1 person

 4. Visst är våren på väg, idag åt jag lunchen i trädgården med näsan mot solen. Mycket snö men så oerhört vackert dessa soliga dagar. Låter mer än bra att du tar dig tid att fota på din jobbväg. Jättefina vårvinterbilder!

  Gillad av 1 person

 5. I enjoy snow photos. Excellent work. We don’t have even snow flurries much in Florida. It’s spring now and the pollen is still floating around while trees are budding. We typically get March winds and have a saying that April showers will bring May flowers. I think I need to hurry up and write my spring blog. 🙂

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.