Katt på snö / Cat on snow

Katt på snö / Cat on snow

Jag har alltid varit omgiven av katter, det är en del av mitt liv. I år är första året som jag bara har haft en katt. Trisselina njuter av att vandra på all snö och att få göra mig sällskap när jag fotograferar. Hon har tagit över en del av det som min hund gjorde tidigare. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

I’ve always been surrounded by cats, it’s part of my life. This year is the first year I have just had one cat. Trisselina enjoys walking on all snow and making me company when I photograph. She has taken over some of what my dog did before. Please click on the pictures to make them bigger.

32 tankar om “Katt på snö / Cat on snow

 1. Vilken go och söt katt!😊 Jag har haft några katter, men ingen har varit kelen, inte ens knappt velat bli klappade. På stallet där jag fotar hästhoppning skaffade de två katter, två bröder, för några månader sedan. De är så himla kelna så jag skulle vilja kattnappa dem!😁😁😁

  Gillad av 1 person

 2. Så vacker katt hon är din Trisselina – och vilket gulligt namn! Härligt att hon är så sällskaplig och vill vara med dig överallt 🙂 Jättefina bilder på henne där i snön och i solen!

  Gillad av 1 person

  • Tackar så mycket Anki! När hon var kattunge hette hon Trisse….för vi trodde att det var en hankatt, men så visade det sig inte vara, så vi fick snabbt byta namn och vi ville inte byta ut namnet helt, så då blev det Trisselina 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.