Påsklilja / Daffodil

Påsklilja / Daffodil

Underbart vacker är påskliljan, fotograferad i maj. Jag är verkligen inne på vår temat just nu, det bara fortsätter. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Wonderful beautiful is the daffodil, photographed in May. I’m really into spring  theme right now, it just goes on. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

32 tankar om “Påsklilja / Daffodil

 1. instämmer med blomstermams – mer blommor! 🙂
  Jättefina bilder på påskliljorna … jag älskar bilden med blomman mot den blå himlen – kanonbild!
  Min engelska är inte så bra, så tack Annica – nu vet jag vad påsklilja heter på engelska – vilket roligt ord 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Ljuvliga bilder på vacker blomma. Fint ljus, ljuvliga färger 🙂
  Dina bilder påminner mig dessutom om att det börjar bli dags för plantering av lökväxter… Hmmm, undrar vad man ska hitta på för nåt spännande… Satte inga lökar förra året eftersom vi flyttade in i december.

  Gillad av 1 person

  • Men tack så mycket Susanne! Dina ord värmer mycket 😀 Visst är de spännande att plantera vårblommande lökar på hösten, man längtar till våren och föreställer sig att alla lökar man planterar kommer att blomma så vackert och dessutom blomma lite extra vackert 😀 Vad spännande med en ny tomt att planera.

   Gillad av 2 personer

 3. Det verkar som om du redan längtar till våren 😀 Fina bilder på vackra påskliljor. De lyser så härligt gula. När de kommer så har man längtat länge till den blommande våren. 🙂 Kollade igen: Är det inte pingstliljor?

  Gillad av 1 person

 4. Så fina foton! Riktiga glad-bilder! Våren är en så härlig tid. Också. Alla årstider har sitt, förutom alldeles för varma somrar och för kalla vintrar 😉 Jag borde sätta nya vårlökar i höst, får se om jag glömmer bort det i år igen 😉 Ha en fin kväll!

  Gillad av 2 personer

   • Och lyckas man sätta några vårlökar äter sorkarna upp dem 😉 Vårblommor är annars så fina, och man har längtat efter vår och blommor så länge efter vintern att man uppskattar dem så mycket mer än de blommor som blommar på sommaren, åtminstone jag,

    Gillad av 2 personer

   • Så sant Anette! Sorkarna här förstörde alla mina vårblommor i år, förbannad blir jag. Lite revansch är det när våt katt tog sorkar i år, lika stora som henne. Hur roligt är det att vandra i sin trädgård och du vrickar fötterna bara för att sorken har levt rövare 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.