Vacker natur i svartvitt / Beautiful nature in monochrome

Vacker natur i svartvitt / Beautiful nature in monochrome

Jag tycker att det är roligt att fotografera i svartvitt, men det gjorde jag inte tidigare. Många gånger blir det mycket fina detaljer med svartvita foton. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

I like to photograph in monochrome, but I did not do it before. Many times, there are very nice details with monochrome photos. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

34 tankar om “Vacker natur i svartvitt / Beautiful nature in monochrome

 1. Finfina bilder i svartvitt. Jag gillar allt från kalla svartvita till lite mer varma och sepia. Jag tror det flesta motiven är vackra i svartvitt. Sen om det är det bästa alternativet är en annan sak. Blir oftast så detaljrika.
  Vi håller just nu på att få ihop en fotovägg med enbart svartvita bilder. Bilderna är monterade och klara. Dom väntar bara på att komma upp på väggen. Ska bli riktigt spännande att se slutresultatet.

  Gillad av 1 person

 2. Jag gillar verkligen när jag ser sv/vit bilder men har svårt att välja bort färgen när jag själv ska publicera. Jag blir riktigt velig och så slutar det ändå med färg.

  Gillad av 1 person

 3. Väldigt vackra sv/vita! Precis så är det, jag väljer sv/vitt när jag vill lyfta fram vissa detaljer hos blommor till exempel, då ”stör” inte färgen och blicken leds till det som ska synas. Jag gillar silhuettbilden och den lilla pärlhyacinten lite extra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.