En kompis på besök / A friend on visit

En kompis på besök / A friend on visit

En fin kompis på besök. Vi har nu träffats några helger och promenerat i skogen. Birk är en grand danois. Han älskar att vara ute i skogen. Jag fylls med energi och tänker tillbaka på min hund och alla trevliga stunder i skogen. När man vistas i naturen med en hund får man ett speciellt band. Han är inte redo att ställa upp som modell ännu, men jag hoppas att det kommer. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

A nice friend on visit. We have met a couple of weekends and walked in the woods. Birk is a grand danois. He loves to be out in the woods. I’m filled with energy and think back on my dog and all the nice moments in the woods. When you stay in nature with a dog you get a special band. He is not ready to stand up as a model yet, but I hope it will come. Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

28 tankar om “En kompis på besök / A friend on visit

 1. Vilka fina bilder på Birk, en riktigt praktfull och ståtlig Grand Danois!

  Fanny, min Basenji är ganska liten med sina 10 kilo men har fått en Grand Danois ”kompis”. När de möttes första gången ville Fanny leka och busa men den stora vovven var rädd för Fanny. Men idag leker de och springer ikapp med varandra. 🐕 💖

  Gillad av 2 personer

  • Tackar Jag! Visst är det så med hans utryck, men jag ser och känner att han är lycklig när vi är ute i skogen. Jodå det är mina bilder. Jag är bara van med hunden som jag hade tidigare, hon ställde alltid…nästan alltid upp på att bli fotad, men det vill inte denna herre. Jag vill att hunden ska vara avslappnad och visa sin bästa sida när jag ska fota 😉

   Gillad av 1 person

 2. Att vara i skogen med en hund är det säkraste sättet att helt glömma bort allt som har med bekymmer och stress att göra. I tillägg till det så pumpas man full av härlig energi, precis som du skriver 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.