Våren tar tid / Spring takes time

Solen skiner och det är varmt, 11 grader celsius i dag. Vi har mycket snö kvar, men det tar tid för all snö att smälta bort. Jag hoppas att jag får se gräsmattan snart. Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

The sun is shining and it is warm, 11 degrees Celsius today. We have a lot of snow left, but it takes time for all the snow to melt away. I hope I will see the lawn soon. Please click on the pictures to make them bigger.

28 tankar om “Våren tar tid / Spring takes time

 1. Härliga fina snöbilder!
  Vi har inte alls haft någon snö alls i år så jag har gått och väntat på snön som aldrig kom. Ville ju fota snöbilder. Men det kommer ju fler vintrar. Vi har riktig vår nu och man känner verkligen av vårkänslan så fort man går ut.

  Gillad av 2 personer

  • Tack så mycket Christina! javisst är det vackert med all snö och ljus och att få känna att snön smälter, fåglarna sjunger och under snötäcket så väntar alla härliga vårblommor på att få titta fram 🙂

   Gillad av 1 person

  • Haha tackar Anita! Det är en helt underbart vacker tid just nu. Det är skare och tösnö om vartannat, alla vårblommor trängs under snön och bara väntar på att just det där sista snötäcket ska försvinna 🙂 Hmm ja…gräsmattan brukar ta en väldans fart på försommaren, innan man vill klippa bort alla blad på påskliljor mm 😀

   Gillad av 1 person

  • Men tackar så mycket Write4Joy, vad roligt att du gillar bilderna! Det är sällan sol här just nu, men just denna dag så var det värsta solskenet, så jag sprang in efter kameran och fångade naturen på sin bästa sida 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.