Fredags mys / Happy friday

Äntligen är det fredag. Jag gillar frökatalogen från Impecta, den innehåller så mycket olika frön av blommor och grönsaker, jag tycker om boken att laga mat i lergrytor och jag gillar min nya jul ros som jag ska plantera ut i trädgården.

Finally it’s Friday. I like the seed catalog from Impecta, it contains so many different seeds of flowers and vegetables, I like the book to cook in clay pots and I like my new flower Christmas rose which I will plant out in the garden.

Annons

19 tankar om “Fredags mys / Happy friday

 1. Underbart Annica! Impectas katalog ligger här på köksbordet … verkligen inspirerande, även om jag inte odlar så mycket numer 🙂
  Så fin julros … lycka till med den!
  Ha en fin lördag!

  Gillad av 1 person

 2. Ja, visst börjar det klia i fingrarna att äntligen få komma igång och plantera (förså). Jag har inte kommit igång än, rädd att de ska växa sig för stora och gängliga (tomater och gurka) så att de riskerar att gå sönder under frakten till landet. Men snart så… 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Roligt att du delar med dig av dina inspirerande planer. Julrosen är ljuvligt vacker och i lergryta har jag inte lagat mat på säkert tjugo år!! Fast vi har ju ingen lergryta, kanske skulle planera ett inköp 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.