Glada höns / Happy hens

Dygnet blir ljusare för varje dag som passerar, solen värmer oss och gräset växer. Hönorna har fått vårkänslor och pratar mycket hela tiden.

The day is getting brighter for every day that it passes, the sun warms us and the grass grows. The hens haves spring feelings and talk a lot all the time.

Annons

21 tankar om “Glada höns / Happy hens

  • Haha nää Roffe 😀 När jag försöker att filma alla vårfåglar och dess vackra sång…ja då hör jag hönorna i bakgrunden hela tiden, så fort dom ser mig så börjas det att pratas 🙂
   Okej…jag pratar också lite 😀

   Gilla

  • Haha it´s so truly true puzzleblume that the gray hen is a diva 😀 But it works well with all the feathers. I thought for myself at the first time when I saw all the feathers, how should this work, but it works well for the hens 🙂

   Gillad av 1 person

 1. Haha, pratglada höns! Det måste låta en hel del om dem. Det slår mig att jag får ta sommarflickan och besöka grannen som har höns, då kan jag fota dem. Kul foto med den grå vänd mot den vita, de har mycket att avhandla.

  Gillad av 1 person

  • Haha tackar så mycket Jag för dina fina ord. Varje gång som jag försöker att filma vårblommor och få med vårfåglarnas sång…ja då hör jag hönorna hela tiden i bakgrunden…vidare så har du rätt gällande den gråa, hon vill bestämma hela tiden, hon var mobbad som liten, kanske hon hävda sig nu 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.