Mys i skogen / Cozy in the woods

Naturen är underbar. Den är vacker och den är som balsam för din själ. Jag laddar mina batterier i naturen. Nu vet jag att några kommer att tro att jag har manipulerat bild nummer två, den som påminner om en mans nedre delar, men naturen hade ordnat bilden själv när jag skulle fotografera 😀 Tibast är vacker men den är mycket giftig.
Klicka gärna på bilderna för att göra dem större.

Nature is wonderful. It is beautiful and it is like a balm for your soul. I charge my batteries in nature. Now I know that some will think that I have manipulated image number two, the one reminiscent of a man’s lower parts, but nature had arranged the picture itself when I was to photograph 😀 Mmezereon is very toxic but beautiful
Please click on the pictures to make them bigger.

Annons

22 tankar om “Mys i skogen / Cozy in the woods

  1. Underbart Annica … bilder som verkligen andas och utstrålar att våren har kommit till dig! Så njutbart att titta på och jag vet precis hur du känner – naturen är verkligen en lisa för både kropp och själ.
    Ha en fin fotsättning på helgen! Glad Påsk!

    Gillad av 2 personer

  2. Härligt med allt forsande vatten och snösmältningen som fyller på! Bilderna utstrålar vårenergi och livsglädje! Om tibasten inte hade varit så giftig hade den funnits i min trädgård, den är så vacker. Glad påskfortsättning Annica!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.